Despre Noi

ecodebit ™

Buna!
Suntem ceea ce cautai de multa vreme si nu reauseai sa gasesti 🙂
„Un instalator bun”, „un zugrav bun”, „un faiantor bun”, adica, cineva pe care sa poti suna si sa trimita un specialist la tine pentru a-ti rezolva problemele din bloc / apartament!

Suntem o societate comerciala presteaza servicii catre Asociatiile de Proprietari din Bucuresti si locatarii acestora, cu echipe de interventii gata pregatite sa rezolve orice problema. De la reparatii in subsol, inlocuire plasa de teva si inlocuire coloane, pana la interventii in caz de avarie, contorizare individuala si chiar mici interventii in apartamnente.

Prestam servicii de instalatii sanitare, termice si contorizare, de peste 15 ani si stim exact care sunt principalele probleme cu care se confrunta Asociatiile de Proprietari si locatarii din blocuri.

Tocmai din acest motiv, ne-am permis sa investim, pe langa instalatorii nostri specialisti, in autoturisme dotate cu echipamentele si sculele necesare unor astfel de interventii. Stim ca astfel de interventii se fac de regula in baza unor abonamente, insa la noi puteti apela choiar daca nu sunteti abonatul nostru!

Ne puteti contacta la 0746 43 55 55 sau folosind formularul de contact.

I-ti multumesc ca ne-ai vizitat pagina si sper sa fim optiunea ta numarul 1 pentru rezolvarea problemelor din blocul in care locuiesti.

Cu stima,
Ing. Costel Grosu