Zugravit Scara Bloc, Usi, Gresie, Faianta

Stim ca nu e usor sa gasesti o firma pentru zugravit scara bloc, dar nu trebui sa-ti mai faci griji. Suntem aici sa te ajutam pentru ca si scara blocului tau merite sa arate frumos!

Zugravit Scara Bloc

Zugravit Scara Bloc, Etape:

Vom stabili impreuna care sunt asteptarile pentru rezultatul final, apoi vom propune cele mai potrivite materiale cu durabilitate, cat si pret. Vom face executia de zugravit scara bloc in cel mai scurt timp posibil, astfel incat deranjul sa fie cat mai mic.

Daca doriti si inlocuirea usilor de la intrare, a ferestrelor de pa casa scarilor, ori placarea cu gresie si faianta a anumitor zone cu trafic intens (ex: intrarea catre ascensor), avem specialisti care pot executa si aceste lucrari.

Este ideal ca operatiunea de zugravit scara bloc sa fie efectuata dupa ce s-au realizat lucrarile de automatizare a luminilor de pe casa scarilor, montaje ale cutiilor postale, camere video, ori alte lucrari de anvergura realizate in scara, pentru a beneficia cat mai mult de calitatea zugravelii.

Recomandam inspectarea teraselor / sarpantelor, pentru a determina daca exista infiltratii de apa, pentru a rezolva aceste probleme, in cazul in care exista.

Deasemenea, daca exista zone de „popas” al unor grupuri, identificate prin urme de picioare sau arsuri cu bricheta pe perete, recomandam instalarea unor afise de avertizare sau chiar camere video in acele zone, pentru a va putea bucura cat mai mult timp de zugravitul proaspat.

Sunati-ne la 0746 43 55 55

Sau folositi formularul de contact si vom veni la dumneavoastra pentru a face o estimare de pret.